Crematorium Sterrenheuvel

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Sterrenheuvel, Crematorium Haarlem, klassiek en stijlvol

Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem heeft een neoclassicistisch voorkomen, terwijl binnen gebruik is gemaakt van moderne duurzame technieken. Een gebouw waar iedereen zich snel welkom voelt. Vanuit de lichte ceremonieruimte, in het centrum van het gebouw, heeft u zicht op de weilanden rondom. De zachte banken en comfortabele kuipstoelen bieden de rust die u nodig heeft. Mocht uw gezelschap groter zijn dan de ceremonieruimte plek biedt, dan kan met behulp van een livestream in de Sterrenheuvel Lounge nog meer mensen de plechtigheid volgen.

Afscheidshuis en Crematorium Haarlem, Sterrenheuvel

Alles onder één dak, van het verzorgen van de overledene, tot en met het laatste afscheid, kunt u hier laten plaatsvinden. Er zijn vijf 24-uurs suites, waar u op de voor u prettige momenten gebruik van kunt maken, om nog zolang mogelijk bij uw naaste te zijn. 

Er is één ceremonieruimte met 145 zitplaatsen, allen in een ovaal rondom de kist gesitueerd, waar alle moderne faciliteiten ervoor zorgen dat u een mooi en passend afscheid kunt realiseren. Met projectieschermen langs de wanden, waarop u tijdens het spelen van muziek beelden uit het leven van de overledene kunt laten zien, waardoor iedereen weer even wordt meegenomen in dat leven. 

De Sterrenheuvel Lounge van Crematorium Haarlem niet alleen voor condoleances

Of u nu de ceremonie laat plaatsvinden in Sterrenheuvel of elders, u kunt toch gebruik maken van deze horecagelegenheid. Het is een prachtige plek om in alle rust elkaar te ontmoeten. Staand aan de hoge tafels, of zittend in de comfortabele fauteuils kunt u genieten van goede koffie, een mooie huiswijn en uitgebreid menu. Juist die combinatie maakt het ook voor een condoleance een ontspannen en prettige plek om samen het leven van uw naaste te bespreken en herinneringen te delen.

Bespreek uw wensen voor Crematorium Haarlem, Sterrenheuvel

Elk persoon is anders, elk afscheid dus ook. Juist die speciale eigenschappen en herinneringen kunnen deel worden van een mooie uitvaart. Uit uw wensen en uw uitvaartbegeleider van Uitvaart24 denkt met u mee om het afscheid zo goed mogelijk te realiseren. Passend bij uw dierbare, de locatie én uw budget. 

 

Bel gerust voor het melden van een overlijden of voor informatie met 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminhaarlem.nl. Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Haarlem:
Crematorium Sterrenheuvel
Vergierdeweg 458
2026 BJ Haarlem
Crematie in Haarlem vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven